dimarts, 6 de juliol del 2010

Camilla Läckberg


"El que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba convertint-se en tota una altra cosa. Un segon xoc aparentment inexplicable desvetlla sospites. I si les dues víctimes han estat assassinades? Alhora, la policia de Tanumshede està ocupada amb altres assumptes. S'està gravant un reality show al poble que enfronta les «estrelles» i la població local. I si el criminal forma part del petit grup de gent assedegada de popularitat que treballa al programa?"
Camilla Läckberg.Crim en directe

P.D :És la gran revel·lació de la novel·la negra.Si us agrada de veritat llegiu-vos primer "La princesa de gel".Molt recomanable.Potser té un inconvenient,el llibre te'l llegeixes molt de pressa.(jejeje).És com un caramel de sucre o unes cireres fresques o unes olives...buah! tinc gana!

4 comentaris:

  1. No sé si m'empatxaré amb tanta novel·la negra, però ja fa per l'estiu, no?

    ResponElimina
  2. I quin exercici convé després del sobrepes d'aquesta lectura???

    ResponElimina
  3. La novel·la negra és un gènere molt apetible per a l'estiu. M'apunte les teues recomanacions que vaig un poc escassa d'idees :)

    ResponElimina
  4. XeXu:No,no!!!El secret es tracta en combinar:dolç,sang i fetge,novel·la dolça i novel·la negra.(jejeje).A més a més,"La princesa de gel" pot ser et fa agafar fred i tot^^.

    Quina merda!Alemanya està perdent(...)

    Molon labe:El món està boig,boig...i quan de temps t'hauràs d'esperar per llegir el següent.Reflexions molt poc poètiques^^.jejeje

    maria:Si t'agrada aquest estil ves en compte perquè aquesta escriptora enganxa moltíssim.

    ResponElimina