dilluns, 28 de juny del 2010

Hem perdut.

A partir del moment que he sentit la Sra. Alicia Sanchez Camacho enunciant que amb aquesta resolució no hi havia ni vencedors ni perdedors,no he dubtat gens ni mica de que havíem perdut.

15 comentaris:

  1. vols dir que algú dels d'aquí mantindrà la posició ferma?

    ResponElimina
  2. Però qui el vol aquest estatut? Ja està passat de moda, ara volem una constitució.

    ResponElimina
  3. Quan el que tenia les de perdre diu que no hi ha hagut ni guanyadors ni perdedors, ja pots tenir per segur que ha guanyat...

    ResponElimina
  4. Potser a partir d'ara guanyarem en consciència ....i en l'impuls independent...

    ResponElimina
  5. La Sánchez-Camacho ha recorregut a la dialèctica del pacte de l'oblit de la Transició: ni vencedors, ni vençuts. Passem pàgina, no dramatitzem, aquests mínims ens convenen a tots per igual, blababla...

    En tot cas, a mi em preocupen menys les declaracions del PP (o les de Ciutadans, perquè tela també) que el doble joc d'altres partits. Al PSC n'hi ha que reclamen (Montilla) i que agraeixen la decisió i aprofiten per carregar contra els "peperus" (Iceta). ERC està a la que salta, quan al final va votar en contra d'aquest Estatut. Perquè el veia insuficient, però hi votà en contra. CIU sempre ha esgrimit un catalanisme de conveniència... I d'Iniciativa no parlo perquè prou fàstic ja que em provoquen aquells biopijos de merda.

    De nou ells a jugar i la gent amb el cul en l'aire. Què bé.

    ResponElimina
  6. buf!!!! i tant que hem perdut!
    xò.... ja ho sabíem, no? no sé perquè ens sorprén. fins i tot crec que el discurs del Monti estava preparat de fa molts dies. era perfecte pel moment (avui ja s'ha desacreditat solet)

    ResponElimina
  7. Avui no estaria bé que contestes...sento un foc que crema dins meu i no és el meu estil fer-lo explotar de cara a la gent.Es clar que ens ho pensàvem que ens el retallarien,però és que quin fàstig de política,de tripijocs que es munten entre ells i tot plegat només per omplir-se les butxaques....paro ,paro!Gràcies per les vostres respostes,quan estigui més calmada us contestaré.

    ResponElimina
  8. Almenys he tingut la possibilitat de perdre...a València, ni això, més bé tot el contrari :(

    ResponElimina
  9. ricderiure:Esperem que si^-^.Tant de bo...
    XeXu:Pel que vam votar pretenia ser un estatut modern...una constitució per Catalunya el veig un somni impossible.
    Xitus:el teu silenci s'enten perfectament.
    jordicine:És hora de rebel·lar-nos.
    Molon labe:Somio en un dia que estem a la banda dels guanyadors...
    Elvira:Tant de bo t'escoltin.
    Senyor Merdevalista:Tu mateix ho dius,tot està a les nostres mans.Pretenen ser la caratula de la manifestació però al darrera hi serem nosaltres^-^.I la Chacón que me'n dius?Es veia tan amb aquesta...buaggg!
    S.N.:com deuen riure...
    rits:Sempre ens toca està en aquest bàndol...quina porqueria.
    maria:Si amb això tens raó...no us rendiu vosaltres d'acord?

    ResponElimina
  10. I en el moment en que la Chacón diu que estàs satisfeta és que hem perdut molt... No hem perdut l'estafatut aquet, sinó que portem una ratxa de 300 anys de derrotes. Durant molt de temps van ser les armes, ara és la nostra falta d'auto-estima.

    ResponElimina
  11. L'home del sac:Aquesta Sra. No m'ha caigut mai bé,tot i ser la més ben valorada a Catalunya i ara encara menys!

    ResponElimina