dimecres, 28 d’abril del 2010

El paradís dels pastissets de la pantera rosa


Avui l'únic que em pot treure aquest regust de derrota ets tu->
Aquests pastissets de la pantera rosa estan tan bons...que qui no els hagi provat que ho faci,perquè s'està perdent un paradís.

P.D: I ara una cançó que sempre ens farà somiar.

13 comentaris:

  1. doncs bon profit!!! veus, jo necessito un cola-cao calentó.....
    sap molt de greu aquesta derrota, però com m'ha dit mon pare just quan l'he trucat quan ha pitat l'arbitre: no passa res. No sempre es pot guanyar.
    i m'he quedat descansada. quins nervis hem passat tota la setmana!!

    alguna vegada he somiat que el camp nou tararés la tornada d'aquesta cançó, al pur estil anglés.... seria fantàstic!

    ResponElimina
  2. a mi ni els pastissets em fan treure el regust aquest tan àcid.. m'he quedat glaçada! Aquell segon gol que no ha estat m'ha tombat!
    l'únic remei és anar a dormir!

    bona nit, i que aprofitin!!:)

    ResponElimina
  3. Em sembla que jo avui passaré de pastissets i de res més. Me'n vaig a dormir. Una petita decepció, però hem de seguir creient en aquest equip. Ens ha demostrat que és capaç de grans coses. De vegades no només el futbol és el que juga.

    ResponElimina
  4. Pantera rosa! Osti, quins records. Tota manera, hi ha moltes maneres de purgar les penes, i falta que fa, doncs QUINA PUTA MERDA, argh...

    ResponElimina
  5. Com sempre, ahir no em vaig mirar ni seguir el futbol. Amb els cohets i clàxons que es sentien em vaig pensar que s'havia classificat el Barcelona. Avui en llevar-me m'han dit que no ha estat així. Ara m'explico el 14% de participació de diumenge.

    ResponElimina
  6. Tot i que sap greu, més es va perdre a la guerra. Podem portar el cap ben alt, i a viure la vida, si senyor. Però jo prefereixo els Bony i els bucaneros que les panteres roses...

    ResponElimina
  7. Ahir em van parlar d'aquest bloc i em van recomenar que el visités, no es van equivocar gens. Continuaré lleginte, i com tots els culés avui portem una pena dins, però sabem que mai es pot guanyar sempre, tot i això continuem tenint un equip de nasos!

    ResponElimina
  8. mmmmmmmmmmmmm!!!! Què bons que estaven!!! xD

    ResponElimina
  9. Diuen que tenen molt de colesterol! Quan erem petits, a la meva germana li agradaven molt. Jo era més de 'Tigretón'. És ara quan hem de treure pit, Maria. Un petonarro.

    ResponElimina
  10. Doncs jo encara no he trobat res que m'hagi pogut fer passar la decepció i l'emprenyamenta d'ahir. Crec que només el temps i una Lliga ho podrien mitigar.

    ResponElimina
  11. Necesito 20 com aquests per oblidar-me de la derrota aquesta... snif snif

    ResponElimina
  12. rits:Savi consell el del teu pare.Bona pensada aquesta del cola cao.Ho provaré^-^
    Clara:El dia se m'ha fet llarg...sí és el millor.
    XeXu:si molta decepció...
    És una llàstima,però si cal continuar confiant en ells.Tot i no haver superat la prova, no tinc aquella necessitat de canvis que passava abans.Amb orgull i a per la copa.
    Senyor Merdevalista:Era el berenar típic de les excursions per aqui...^^ una bona merdeta!
    MARTELL DE REUS:A mi també m'ha passat.Mai m'hagués imaginat que hi hauria tanta gent del Madrid...Però esperi que el dia que enganxi el veí que tira els petards quan guanya el Madrid prop de casa...ui ui!
    Laura :les guerres se'n porten tantes coses...Els Bony també són boníssims,amb aquella cremeta vermella entremig mmmm.
    Stel:Benvinguda al blog Stel!No et coneixia encara.Bé,aquest món és tan ampli i tanta gent per conèixer...benvinguda siguis!M'agrada el teu també.Me l'apunto per fer visita^-^.
    Dissortat:Calla,calla que són una perdició!Són tan bons^-^.Sé que hi acabaré caient.Els veig a la màquina espenadora a través del vidre i em diuen compra'm,compra'm! Són un pecat jejeje.
    jordicine:Tots els pastissets eren bons!Buah! El tigretón,un altre per perdre-s'hi. I tan amb orgull!
    Albert:A per la Lliga i a per totes! Que ara tenim aquests del Madrid molt confiats i això també ens va bé.Molts ànims!Ja ho veuràs aquest Barça no ens defraudarà pas.
    DooMMasteR:molts ànims! El mag Fèlix ja va predir que guanyaríem la lliga i no la Champions! Ara a per la copa i amb molt més orgull encara.

    ResponElimina
  13. que buenos recuerdos me traen estos pastelitos... me comía uno ahora ... de esos de antojos!!

    un besito, María, después de varios días de ausencia.. estoy dandome un paseito por tu espacio.

    ResponElimina