dissabte, 5 de desembre del 2009

Els universos paral·lels i les decisions...


Segons la teoria de Hugh Everett, existeixen còpies infinites d'un mateix en universos paral·lels,fent pràcticament el mateix que estic fent però amb lleugeres diferències.
Pot ser la que veig cada mati al mirar-me al mirall, va escollir el cami que no vaig decidir-me a prendre...I qui ho sap,potser li va molt millor.

10 comentaris:

  1. Eixe mateix pensament, em sorpren sovint en el meu mirall tambe, pero crec que vaig elegir be, encara que mai trobare a faltar una vida diferent que mai no he de viure.

    ResponElimina
  2. Pobres els meus clons, quina mandra haver de ser com jo...

    ResponElimina
  3. Doncs en la teoria de Hugh Everett es basaran els guionistes dels còmics dels X-Men i totes les seues sagues menors, perquè es passen la vida en universos paral·lels.
    Estaria bé poder escollir entre totes aquestes dimensions desconegudes, la que més ens agradara per a poder viure allí...

    ResponElimina
  4. (El rellotge del teu blog marca l'hora que vol xDDDD, perque jo no he escrit a les 02:40. He escrit a les 11:40 xDDDDD)

    ResponElimina
  5. M'agrada i m'intriga la idea. En llegir el post de seguida he pensat en la pel·lícula Dos vidas en un instante, on surt la Gwyneth Paltrow.

    ResponElimina
  6. Deixat estar, deixa't estar, que el dia que la que et mira des del mirall et saludi, aquell dia si que veuràs com veus les cosses diferents...

    ResponElimina
  7. María :Molt bona elecció,noia.El que no es viu, no s´hi pensa.

    XeXu:Vés en compte,potser els hi agrada i tot^-^.

    Dissortat:És veritat, hi ha molts còmics en móns paral·lels. S´hi poguéssim escollir, no sé pas on arribaríem.^-^
    Sí que està boig aquest rellotge...jejeje

    Marta M.Q.:És veritat no hi havia pensat en aquesta pel·lícula.De fet aquest pensament em va venir mirant "Flashforward".Gràcies per la teva visita.Benvinguda siguis.

    Molon labe :Em sembla que m'espantaria^-^jejeje.

    ResponElimina
  8. Uff, més Siscos... millor que no, encertat o errat és el que hi ha.

    ResponElimina