dilluns, 9 de novembre de 2009

Ets dèbil...sóc dèbil


Em miro al mirall.
-Ets dèbil...
Sempre acabo cedint davant d'aquelles persones que sempre volen tenir la raó,pel simple fet de que no tinc ganes de discutir.
Odio aquestes persones.
No et deixen dir ni el que penses.
-Sóc dèbil...

12 comentaris:

 1. Amb aquestes persones no val la pena parlar. No pèrdis el temps amb elles. Hi ha gent màgica al teu voltant. Parla...t'escoltem.

  ResponElimina
 2. Si no discuteixes no escoltaran el que penses ni les persones que simplement parlen, i no sempre volen tenir la raó, que serien capaces de canviar la seva idea si els dónes una bona raó. Però si no discuteixes, si no mostres la teva opinió, igualment quedarà com que la veritat la té l'altre. Si tens alguna cosa per dir, no ho dubtis, atreveix-te a parlar i a contradir.

  ResponElimina
 3. Un post molt interessant, Maria...Segurament la teva resposta davant això és la més intel·ligent, no creus? Això vol dir que ets dèbil? NO! Vol dir que en el fons saps el que vols. Hi ha cops que millor no discutir. Tots ho hem fet. Un petó ben dolç...

  ResponElimina
 4. Un cop un peix no va voler discutir amb un tauró per tal que no se'l mengés i va acabar cruspit pel tauró, un altre peix va intentar discutir i també va acabar cruspit, un tercer va intentar fugir i també va acabar cruspit, possiblement tots acabessin igual, però no tos van acabar actuant de la mateixa manera...

  ResponElimina
 5. M'ha passat més d'un, de dos, de tres... infinites voltes. Ànims.

  ResponElimina
 6. Doncs hi ha cops que tenim que deixar la debilitat a banda i treure "el monstre" que tots portem a dins. I d'altres vegades la indiferència es la millor ofensa que podem oferir als que ens provoquen.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 7. Amb aquesta gent, el millor: deixar-ho correr. No crec que això denote ser dèbil.
  Salut!

  ResponElimina
 8. cada dia he de compartir mitja hora amb una persona així i és terrible. Si opines: t'ho tira per terra, t'ho replica, t'aixafa. Si no opines: ets un avorrit, o dèbil o no tens criteri.

  El món és així d'estúpid. Riu-te'n.

  ResponElimina
 9. Més aviat diria que tens una actitud força intel·ligent.. no sempre hem d'estar discutint o exposant les nostres opinions... no el que parla més és el més fort. A mi m'agradaria aprendre a callar en molts moments...

  ResponElimina
 10. PARLAR QUAN NO SAPS EL QUE DIUS .... VAL MÉS CALLAR I ESCOLTAR

  ResponElimina
 11. wizard:Saps quin és el problema...que són companyes de feina.I això vol dir inevitable parlar-hi.gràcies pel consell,wizard.

  XeXu: Pot ser sí que m'haig d'atrevir...però em fa por se'm menjaran viva.

  Xitus:M'he decantat en aquesta banda, però no em sento gens valenta.Pot ser m'he equivocat de costat^-^.

  Molon labe:Les feres petites alaven a la deesa.
  La deesa creix amb aquestes alabances.Mestrestant, m'ho miro des de l'altre banda del riu amb indiferència,amb tristesa.No em veuen amb tants udols.^-^

  El Company de Venus:I com actues?

  Sisco:Com es pot discutir per tantes tonteries?^-^fins i tot pel temps,jejeje.

  Dissortat:Seguiré el teu consell,Dissortat.si fa no fa és el que he fet fins ara...

  Gisela Romaní:Me'n riuré.M'agraden les teves rflexions.Et seguiré de prop.Gràcies per la teva visita.

  Núria Talavera:No et sents millor, actuant així...gràcies maca.

  ResponElimina
 12. jordimasfepesa:Escoltant de vegades, no sé com s'ho fan, però ni et veuen...

  ResponElimina