dimarts, 20 d’octubre del 2009

Música dels àngels...


Ara mateix l'Elton John deu estar actuant a Barcelona.
Sempre me'n recordaré quan feia aquells videos musicals que no et volies perdre.
Ell va ser un dels primers valents que va tocar el tema de la Sida.
Mai me'n oblidaré!

12 comentaris:

  1. M'agrada Elton John, jo el vaig veure el ja llunyà 1991, em penso que era, al Miniestadi. M'agrada, però potser amb una vegada ja en tinc prou i avui no sóc al Palau Sant Jordi...
    Per desgràcia encara no ens podem oblidar del tema de la SIDA, tot i que cada cop se'n parli menys i ara estigui de moda el nou virus de la grip, molt menys greu...

    ResponElimina
  2. Els valents sempre al davant, siusplau!

    ResponElimina
  3. Òscar, el que passa amb la SIDA és que bàsicament, en occident, s'ha convertit en una malaltia crònica, i això li ha restat importància.
    Sobre l'Elton Jhon coincideixc amb el Cesc, totalment.

    ResponElimina
  4. La veritat Maria és que quan el vaig disfrutar més va ser a partir de la pel·lícula Moulin Rouge...And you can tell everybody...;)

    ResponElimina
  5. Llistat de cantants que provoquen una repulsa visceral, per la seva música i molts altres motius, sovint absurds o desconeguts:

    1 - Elton John.
    2 - Barbara Streisand.
    3 - Michael Jackson
    4 - Simply Red
    5 - Pet Shop Boys
    6 - George Michael
    7 - Madonna
    8 - Lisa Stanfield

    En aquesta categoria hi ha els diguem-ne respectables, i no hi entren els directament inmereixedors de qualsevol atenció, ni tansols la repulsa, tipus Britney Spears o tota la fauna ibèrica bisbalera.

    És del tot subjectiu, ja ho dic, perquè sense trobar-hi el gust, hi ha un gran respecte per gent com: Raphael, Julio Iglesias, Bob Dylan, etc.

    Tots tenim llistes, yek?

    ResponElimina
  6. JO RECORDO ESPECIALMENT LA CANÇO sacrifice

    ResponElimina
  7. Josep:Sí, aquesta també és bonica.^-^

    Òscar Roig i Carrera:Pot ser si que és d'aquests concerts que amb una vegada ja en tens prou...Pel que fa la Sida,l''ultim que van dir és que s'havia descobert un medicament que allargava molt més el procés però com sempre, ha de passar primer per les mans de les farmacèutiques.

    Cesc:Breu i molt ert.Que bonic...^-^Fa pensar.

    Dissortat: Molt encertat.Tens tota la raó^-^
    Xitus:Aquella barreja de cançons et feia estar molt atent.Boníssima pel·lícula^-^!

    partícula elemental:Dolent,jejejeje^-^!Respecto la teva opinió. A veure quan em passes la llista de la bona música i així me'n escolto alguna.^-^

    ResponElimina
  8. jordimasfepesa :I tan! Però recordo un video d'històries,una d'elles era un malalt de sida i ara no recordo la cançó que era...Te'n recordes?^-^

    ResponElimina
  9. Siempre me pareció Elton John una persona muy solidaria con todas estas causas, y apoyarlas a través de su música tiene mucho valor.

    besoss,

    ResponElimina
  10. Ep! Cap intenció de menysprear l'opinió i el gust dels altres, ja he dit que era ben subjectiu, qüestió de gustos: només compartia el meu.

    No teniu cap cantant o personatge que us aixequi una ràbia injustificada?

    La llita dels que m'agraden és inmensa, i a l'Atles Particular n'hi pots trobar una petita mostra.

    ResponElimina
  11. Sauze :Estoy muy de acuerdo contigo.Gracias por pasarte bonita^-^.

    partícula elemental :Es clar que no.I espero que ho fagis sempre d'expressar la teva opinió^-^.Ara em passaré pel teu blog, per veure la teva llista musical^-^.I tan que en tinc de personatges d'aquest tipus...jejeje

    ResponElimina