dimarts, 27 d’octubre del 2009

El meu país...


"El meu país". Lluís Llach

Malgrat tota aquesta corrupció que està sortint,no puc deixar d'estimar el meu país...

10 comentaris:

  1. maria,perdon por no pasarme y responderte nunca,pero estoy con mil cosas encima.Apenas tengo tiempo para subir cosas al blog,ni hablar de dibujar para el blog :s
    Con respecto a lo que me dijiste sobre las direcciones de editoriales o lugares a publicar,si no tenés problema pasamelas,me harías un favor GIGANTE.
    Gracias desde ya.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. El nostre país seguirà existint per més merda que li tirin a sobre. No hem de deixar de ser qui som perquè els que manen són lamentables.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb Xexu. Millor rentar bé la roba.

    ResponElimina
  4. Aquesta corrupció no ha d'afectar per res el nostre amor per un país, ni fer-nos deixar de creure en la lluita pel nostre alliberament nacional, per sobre d'aquesta colla d'apoltronats. M'agradarà veure com obren programa demà certs mitjans de comunicació socialistes.

    ResponElimina
  5. La corrupció és la lacra d'aquesta merda de politics que tenim!! que evidentment no repressenten al nostre pais!

    ResponElimina
  6. Una cosa son les persones y l'altre el país. I en aquest país hi ha milers de persones fantàstiques i també algun xorisso!

    ResponElimina
  7. El país no té altra culpa que servir de camp de conreu per una bona colla de lladregots. Si pel país fós (i per una abasta majoria dels seus ciutadans), els lladregots estarien on han destar: a l'ombra d'una garjoleta.

    ResponElimina
  8. Guaita'ns, Allah, quin país que som: ara que ve el revisor tothom vol baixar sense pagar.

    Quan vèiem els altres per la finestreta, i nosaltres calentons, deiem (i si no ho dèiem ho pensàvem, no siem hipòcrites): s'ho mereixen, cada poble té el gobern que es mereix, i nosaltres tant calentons, "el oasis catalán".

    Oh, sí... sí... no ens en podem pas amagar... Ara que la merda ens arriba al coll -diuen-, tothom va restret, la merda és sempre dels altres -i perdoneu de nou el vocabulari, però em penso que ofenen més les idees o_O

    Són els que són perquè els hem triat nosaltres, i ens representen ens agradi o no. Vol dir que ni tu ni tu ni tu potser sou lladres però el de més enllà sí que ho és, i és ben bé dels nostres, perquè aquesta vegada hi ha excrements de tots colors, i si algú no s'ha deixat anar, ha sortit esquitxat de les misèries dels altres, per voler arramblar-se massa ("botiflers!" cridaven quan tot petitons eren a l'oposició, i ara van amb cotxe oficial a Madrid a pidolar...)

    Si no us agrada, feu com jo: emigreu. Però no diguem ara que ells no són nosaltres, perquè a mi em tremolen les arrels, tant fermes com pensava que les tenia. Son la part de nosaltres que molts no volem, això potser si. I a aquesta pobre partícula li fa més vergonya veient-ho de fora que no pas si fos a casa, que consti.

    Ai Allah, jo que casi sóc dels teus i aquí em tens, pontificant com un capellà!

    Au, Maria, no et queixaràs que al menys hi poso suquillo als comentaris, encara que no quedi bé :)

    Tots a cala Maria, com més serem més riurem! Viure, trempar i riure, i la pena al riu!

    ResponElimina
  9. Osti, ara que me'n dono compte: si això era un post pel meu blog!

    Ai, no... calla, que jo de política no hi entenc i a l'atles de partícules només parlem de coses serioses... noooooooooo, del madrit i del corcó tampoooooooooooccccc....
    Bueno, l'Ahmed de vegades sí que en parla, però és tan iconoclasta com jo, i mira que ell és moro dels bons de debò!

    * L'altre comentari contenia el mateix text que aquest, però amb una errada imperdonable, d'aquelles que cal pendre's seriosament: un pronom feble! (un hi per un en). Perquè el gobern, mira, pot passar sense la v. Però un pronom feble, pobrets, tan desnerits que els tenim...

    ResponElimina
  10. Rebo:No te preocupes.No tengas prisa...Te las pasaré pero dime dónde.Eres un magnífico dibujante!

    XeXu:El nostre país sempre serà nostre...no dels qui manen.Malalta d'amor pel meu país^-^.

    La RaTeta Miquey:I tan!N'hi ha que ho hauríen d'aprendre...

    Xitus :La política està tan implicada en la nostra vida diària que molts dels seus actes ja no ens sorprenen.No deixem de lluitar pel nostre país^-^!

    jordimasfepesa:Els hi agrada tan aquella cadira que no es recorden de que han estat escollits per representar-nos, i no pas per omplir-se les butxaques.

    Cesc:M'agrada el teu optimisme^-^.Pocs xoriços però roben grans quantitats.

    òscar:Però com que la que mana és la justícia, es passegen pel carrer amb tota llibertat.

    partícula elemental:No t'ho pensis dues vegades, opina sempre sobre el que desitgis.Ja saps que aqui tens les portes obertes. A més a més amb el teu català correctíssim, em tens ben enganxada.
    Actualment amb aquests escarafalls de pactes que fan en política, pot ser que governi algú que no desitges.Nosaltres passem vergonya al·lièna i ells amb tanta tranquil·litat.
    No sé pas si podria fer el que fas tu(emigrar).No sóc pas tan valenta...m'estimo tan el meu país.^-^

    ResponElimina