dijous, 17 de setembre del 2009

Reflexions que respiren en l'aire...


A veure, fa dies que em ronda pel cap una reflexió i no en sé la resposta...
No acabo d'entendre per què hi ha gent que es guarda els coneixements per un mateix.^-^
Quin és el seu objectiu?
De què tenen por?
Em dóna la sensació que explicar els teus coneixements a d'altres persones es bo.Almenys a mi m'agrada...

4 comentaris:

  1. Si estàs parlant de feina, hi ha gent que s'ho guarden per ells per por de deixar de ser imprescindibles. Però és un error. Compartir el coneixement és sempre molt enriquidor, i a mi m'agrada més ensenyar que aprendre.

    ResponElimina
  2. Ells, ells tenen la fórmula que salvarà el món, i només ells es faran rics i famosos quan els tanquin al manicomi... ;)

    ResponElimina
  3. Uf, difícil aquesta. Si és per feina, estic amb en XeXu. I afegiria que explicant els teus coneixements segurament n'aprenguis més. Si et refereixes a la ciència (per la foto, ho dic), és perquè has d'anar amb moooolt de compte amb el que expliquis, ja que la gent que investiga el mateix que tu pot apropiar-se la idea i aixafar-te un projecte. Però un cop tens tota la feina feta, llavors sí que la divulgues en forma d'article científic.

    ResponElimina
  4. XeXu: Sí em sembla que ho deuen fer per això.Per pensar-se que són imprescindibles.Però no acabo d'entendre aquesta mentalitat.És bo compartir coneixements.
    Xitus:Jejejeje pot ser si que acabaran allà de tanta paranoia.
    Asimetrich:Sí amb la ciència ho veig clar,però amb la feina trobo que tenen una mentalitat molt recargolada.Que hi farem.^-^

    ResponElimina