divendres, 1 de juliol del 2011

La família perfecta.

Un noi maco es va casar amb una noia guapa i intel·ligent.D'aquest matrimoni en va sortir una nena maca i calmadeta.Junts tots tres formaven la família perfecta. Aparentaven tenir-ho tot; diners, feina i molt d'amor.
Però dins de les quatre parets no tot era com semblava.
Cada x mesos el noi té un atac esquizofrènic. I em sembla que el pitjor que poden fer es deixar-lo sol.

P.D: Que difícil és lluitar contra aquestes malalties mentals.
P.D2:Una cançó bonica per acabar el dia i començar l'altre millor.

3 comentaris:

  1. No cal anar a aquests extrems, encara que és un bon exemple, la perfecció no existeix, per més que ho sembli vista des de fora.

    ResponElimina
  2. Quina llàstima, molts ànims i molta força. Perquè per la família sempre és molt dur veure a la persona que estimes fora de si.

    De totes formes em sembla que parlar de perfecció en un família no té massa sentit, ni tan sols sé què significa. Perquè justament ser una família implica conèixer les coses menys agradables, les menys perfectes i malgrat tot, acceptar-les, estimar-se i ser-hi sempre que cal. Encara que la vida massa sovint ens fa males jugades i ens ho posa molt difícil, amb cops com aquests que expliques.

    ResponElimina
  3. XeXu:No no existeix i com més creixem, més ens n'adonem.
    Per desgràcia aquesta història és real i quan l'escrivia, el noi estava tenint un dels seus brots psicòtics.Segur que es recupera aviat.
    Barcelona m'enamora:Benvinguda siguis. És ben cert el que dius.Els cops sempre ens fan més forts.^-^.

    ResponElimina