divendres, 27 de maig del 2011

Plors des de sota la terra


Quan un dels principals protagonistes (Ratko Mladic) de la massacre de Srebrenica és arrestat malalt, es poden arribar a perdonar els seus fets?

P.D 1:8.372 víctimes en uns 5 dies i encara els que falten per descobrir.
P.D 2:Es pot perdonar tan d'odi? No ho sé pas...

5 comentaris:

  1. Ni es pot oblidar ni es pot perdonar. No es pot fer pagar a dimonis com aquest tot el mal que han fet.

    ResponElimina
  2. Ha de pagar pel que va fer! encara que els morts mai no tornaran

    ResponElimina
  3. diuen que si no perdones no t'acabes de sentir lliure, per molt mal que t'hagin fet. No sé, espero que ho hagin pogut fer.
    Tb espero que es faci justícia

    ResponElimina
  4. Efectivament, hi ha coses que no se si es poden perdonar i per tant més val que pagui la seva pena, no hi ha excusa, ell no en va tenir per a fer mal a molts.

    ResponElimina
  5. Xicarandana, Elfreelang,rits,Laura:El dia que vaig escriure aqquest post em pensava que molts eren els que estaven en contra del "carnicer de Srebrenica".però aquest cap de setmana s'ha demostrat que molts companys de l'exèrcit i de les altes esferes el continuen defensant i l'han protegit durant tots aquests anys.
    És una història tan fosca.Crec quqe el final l'acabaran extradint cap al tribunal de l'Haya,però són molts els serbis que creuen que aquest tribunal és imparcial.Tot i la gent que va arribar a matar i encara hi ha qui té aquestes opinions.
    Veig que a moltes ens costaria perdonar.La veritat no crec pas que ho facin els familiars dels morts, si és que n'han quedat.

    ResponElimina